info@anaradie.sk

Košík je prázdny
PROXXON mikronáradie / Plynová spájkovačka MGS Proxxon 28144

Plynová spájkovačka MGS Proxxon 28144

Cena s DPH 41,97 €    
  ks  
Číslo produktu: 28144

Plynová spájkovačka MGS Proxxon 28144

Spájkovacia sada MICROFLAM MGS. Pre prácu s otvoreným plameňom alebo katalyzačnou jednotkou v kombinácii s adaptérmi. Pre spájkovanie, rezanie za horúca, opaľovanie dreva a prácu s izoláciami. Elektronický zapaľovač z piezo kryštáľom s bezpečným zapínaním plynového horáka. Individuálne ovládateľný plyn a prietok vzduchu. Spájkovanie jemných súčiastok s teplotou plameňa až 1,300 °C. Pri práci s prídavnými hrotmi až 500 °C. Relatívne veľká plynová nádrž (20 ml) pre nepretržitú prácu. Naplniteľná so štandardnými butánovými náplňami pre zapaľovače. Prídavné hroty: veľký voskovací/lakovací nôž pre opravy dreva, horúci nôž pre rezanie ešte hrubších plastových fólií, 2 hroty na vypaľovanie (uhlové a ploché), spájkovací hrot, teplovzdušná dýza a hrot pre prácu s izoláciami. Praktický nerezový podstavec umožňuje prácu so strojom umiestneným napevno.

Technické parametre:

Spájkovanie jemných súčiastok s teplotou plameňa až 1,300 °C. Pri práci s prídavnými hrotmi až 500 °C.  Plynová nádrž 20 ml. 

Rozsah dodávky:

Zahŕňa aj: spájkovací plech, odkvapkávací tanier so špongiou a 7 mm vidlicový kľúč pre upevnenie prídavných hrotov. Balené v plastovom kufríku s tvrdeným  polypropylénovým odkladačom s miestom pre každú súčiastku!

ODPORÚČANÉ PRODUKTY