info@anaradie.sk

Košík je prázdny

ODPORÚČANÉ PRODUKTY

ELEKTRICKÉ A RUČNÉ NÁRADIE

 

V našej ponuke nájdete náradie značky: mikronaradie PROXXON Micromot, ručné profesionálne náradie PROXXON Industrial, elektrické náradie Makita, Dolmar a kliešte Knipex.

 

Na našej stránke Vám prinášame náradie a nástroje pre Vašu dielňu, firmu, dom, záhradu alebo garáž. Nájdete tu náradie pre priemysel, špecializované nástroje pre automobilový priemysel, pokročilých modelárov, jemnú mechaniku, remeselníkov a umelcov, a mnoho ďalších špecializovaných odvetviach. Ak potrebujete profesionálne nástroje, ste v správnom eshop obchode.

 

Ponúkame Vám nielen výber samotných strojov Proxxon, Knipex, Makita alebo Dolmar, ale aj rozsiahlu ponuku príslušenstva. Filozofiou našej spoločnosti je v prvom rade spokojnosť zákazníka, zabezpečený servis na všetok predávaný sortiment. Ponúkame širokú škálu nástrojov pre frézovanie, sústruženie, vŕtanie, rezanie závitov, vystružovanie, meracie nástroje a sortiment dielenských nástrojov. Všetky výrobky, ktoré ponúkame sú nové, originálne zabalené a spĺňajú všetky európske certifikáty a normy.

 

 

ELEKTRICKÉ MIKRONÁRADIE PROXXON MICROMOT

 

Ponuka Mikronaradie su hlavne výrobky firmy Proxxon MICROMOT. Za posledných 25 rokov získali produkty Proxxon Micromot povesť spoľahlivých a užívateľsky prívetivých nástrojov vyrobených s pozoruhodnou nemeckou presnosťou. Proxxon - to zahŕňa celý rad niekoľkých desiatok elektronáradia pre presnú prácu v rozmedzí od minuaturních, po ručnej vŕtačky, presné brúsky, sústruhy, frézky, gravírky a ostatné mikronáradie nielen pre modelárov.

 

Ponúkame široký sortiment nástrojov pre frézovanie, sústruženie, vŕtanie, závitovanie, vyvrtávanie atď. Stroje sú k dispozícii s bezpečným napájaním 12V a napájaním 230V.

 

Vybrané produkt Proxxon MICROMOT: Fréza Proxxon Micromot, vŕtačka a brúska IBS/E, frézka, skrutkovač, Ceruzková brúska PS 13, uhlová vŕtačka s dlhým krkom LWB/E, Uhlová leštička WP/E, Super - priamočiara píla STS/E, Pásová brúska BBS/S, Rohová brúska OZI/E, stolová píla Proxxon DSH, stolová píla Proxxon MBS 240/E, Multibrúska a vŕtačka FBS 240/E, Mikroskrutkovač MIS 1 Proxxon, Dekupírka Proxxon DS 230/E, Sklopná píla Proxxon KG50, Zarovnávacia fréza AH 80, Hoblík MICRO DH40, Modelárska a gravírovacia sada Proxxon, Presná frézka Proxxon MF70, Proxxon Micromot 230/E, Fréza FF230 Proxxon, Frézka Proxxon FF500, Vŕtacie a frézovacie zariadenie PF 230, Sústruh FD150 Proxxon, sústruh Proxxon PD 250/E, sústruh PD400 Proxxon.

 

Na našej webovej stránke máme široký výber nástrojov spolu s popisom ich parametrov. Ponúkame kompletný, sortiment nástrojov PROXXON MICROMOT.

 

RUČNÉ PROFESIONÁLNE NÁRADIE PROXXON INDUSTRIAL

 

Proxxon je popredným výrobcom profesionálneho ručného náradia v Európe pod značkou Proxxon Industrial. V našom obchode máme široký výber náradia pre amatérske i profesionálne použitie s bezkonkurenčnými najlepšími cenami na trhu.

 

V širokej škále produktov nájdete to pravé vybavenie - kľúče a hlavice, račne, momentové kľúče a momentové skrutkovače, očkoplochý kľúč, plochý kľúč, očkový vyhnutý, nástrčná hlavica na zapaľovacie sviečky s magnetom, nástrčná hlavica pre 12-hran, nástrčná hlavica Torx, Imbus, predĺžená hlavica, rázová hlavice, vratidlo, zástrčná hlavica, Phillips, Pozidrive či inbus. Nastaviteľný vidlicový kľúč RG, račňový kľúč kĺbový, šesťhranné skrutkovače, skrutkovače, hlavice 1/4“, 3/8“, 1/2“, 3/4". Ráčňa 1/4“, 3/8“, 1/2“ i 3/4“. Sada “L“ IMBUS kľúčov, Sada “L“ TORX kľúčov. Gola sada s priechodzou račňou, Gola sada s 1/4“ a 1/2“ račňami, Sada nástavcov pre 1/2“, Sady rázových hlavíc na matice kolies, Automobilová univerzálna sada náradia Proxxon, Gola sada 15 dielna s 3/4“ ráčňou, Univerzálne olejové čerpadlo AP 12. Ponúkame kompletný, stále dostupný sortiment náradia PROXXON INDUSTRIAL: súpravy, gola sada, skrutkovače a iné ručné náradie. Tovar expedujeme do 24 hodín.

 

 

RUČNÉ PROFESIONÁLNE NÁRADIE KNIPEX

 

130 rokov skúseností u každých KNIPEX klieští, ako aj know-how mnohých odborníkov. Kvalita našich klieští spočíva v súčte mnohých funkcií a vlastností, ktoré sú navzájom ideálne zladené. Navrhnuté a vyrobené s vysokou spoľahlivosťou a podrobené náročným testom.

Menej je viac: sústreďujeme sa len na jednu skupinu produktov a dosahujeme tak výrazné výhody, pokiaľ sa jedná o kvalitu a cenu. Preto je dnes KNIPEX poprednou svetovou značkou klieští. Ľudia vo viac, ako 100 krajinách pracujú s kliešťami KNIPEX – a tento trend je vzrastajúci.

 

 

ELEKTRICKÉ NÁRADIE MAKITA A DOLMAR

 

Dnes je Makita jeden z najväčších výrobcov elektrického ručného náradia so siedmymi továrňami po celom svete. Medzi hlavné výhody značky patria vysoká kvalita náradia, rýchly servis v prípade poruchy, 100 rokov skúsenosti. V roku 1991 sa k spoločnosti Makita pripojila hamburská firma Dolmar. Medzi hlavný sortiment značky Makita patria hlavne akumulátorové a elektrické brúsky, uťahovače, akumulátorové skrutkovače (takzvané uťahovačky), píly, vŕtacie kladivá, vŕtačky, pokosové, okružné píly a pneumatické náradie.

 

 

 

ADRESA

 

Anaradie s.r.o.

Sabinovská 61

080 01 Prešov

NAPÍŠTE

 

info@anaradie.sk

SME TU PRE VÁS

 

Pondelok - Piatok:

9:00 - 18:00

OSOBNÝ ODBER

 

Osobný odber NIE je

možný

BANKOVÝ ÚČET

 

Tatra banka, a.s.: 2946080469/1100

IBAN: SK14 1100 0000 0029 4608 0469

SWIFT: TATRSKBX

 

 TOVAR MÁME SKLADOM   EXPEDÍCIA DO 24 H  SERVIS